FAQs

Frequently Asked Questions


Ønsker du en bestemt leveringsdato er du velkommen til at skrive det under ”kommentarer” ved bestilling, så skal vi nok gøre hvad vi kan for at det leveres på dagen.
Nej, alle vores varer opfylder gældende dansk lovgivning og dette betyder bl.a. at legetøj ikke må indeholde Phthalater. Vi er desuden meget kritiske i hvilke produkter vi ønsker at sælge, da sikkerhed og børns velbehag betyder utrolig meget for os.
Ordrer afgivet inden kl. 12:00 på hverdage, forventes afsendt samme dag. Ordre afgivet efter kl. 12:00 sendes førstkommende hverdag. Normal leveringstid: 1-3 hverdage
Vi kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke hæve over det beløb, som du har handlet for. Så ønsker du at tilføje en ekstra vare, som er på lager, må du meget gerne kontakte os for at høre om vi kan nå at stoppe din ordre. Hvis den første ordre ikke er afsendt, holder vi denne tilbage. Du skal så lave en ordre på den / de varer du ønsker at tilføje og skrive i kommentaren ved tjek ud, at ordren skal sendes med dit første ordrenummer.
GLS leverer ikke pakker i weekenden. Ordrer der afsendes fra vores lager fredag, forventes leveret af GLS den først kommende hverdag.