Juli 2014

Børnelageret.dk
Hvis du ikke kan se mailen så klik her

Trunki kuffert

Trunki Kuffert – Til børn på farten

I Trunkien kan børnene pakke alt deres yndlings legetøj, køre på den, sidde på den, trække den eller blive trukket af deres forældre.
Det bliver sjovere og nemmere for børn at være rejsende. Med lange ventetider og køer ved check-in, security, gaten og baggagebåndet, er Trunki den mest geniale rejsekammerat; som underholdning eller som hvile til små trætte ben.

Saddeltaske

Den perfekte “saddel” til kufferten
 

En helt igennem god idé når børnene rejser med deres Trunki kuffert.

Saddlebag 2-i-1 er en smart skudertaske der også kan foldes ud og spændes fast henover kufferten, så den kan bruges som saddeltaske til kufferten.
Den har rigtig mange praktiske lommer og rum med lynlås til alle de små rejseting.

Få din gratis saddeltaske her
Vores madkasser er lavet af metal, og er udformet som små kufferter med en solid hank af kraftigt plast. De lukkes med en lukkeclips, og der er plads til at skrive navn på siden, så madkassen kan blive helt din egen. Størrelsen på madkasserne er 18,3 x 12,8 x 7,4 cm, og de er således rummelige nok til både at indeholde madpakken samt en brikjuice, rosiner eller frugt til en lang dag. – Med en madkasse fra os bliver spisepausen en ren fornøjelse.
Køb din madkasse + drikkedunk lige her til kun 99,95 kroner
VIGTIG INFORMATION:
I uge 28 holder Børnelageret ferie. Du kan sagtens bestille dine varer som altid, men vi sender først Mandag d. 14 Juli (uge29)
Du vil derfor have dine varer senest Onsdag d. 16 Juli. 
Copyright © 2014 Børnelageret.dk
Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via Børnelageret.dk Du kan enten have deltaget i en af Børnelagerets konkurrencer, eller tilmedt dig direkte. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af denne mail.

Vores email adresse:

Børnelageret.dk

Vestergade 5B

Skælskør 4230

Denmark

Add us to your address book

Afmeld nyhedsbrev