Lækre natlamper fra Aloka – natlampen til børn

Aloka SleepyLight fjernbetjent natlampe

Lækre natlamper fra Aloka – natlampen til børn

Lækker natlampe fra Aloka, der produceres i Australien. Lampen er lavet i elastisk akryl, den kan skifte automatisk mellem de 12 farver eller sættes til den ønskede farve. Lampen er med LED belysning og dermed også strømbesparende.

Man kan starte med en godnat historie i det klare hvide lys fra denne natlampe og så er det tid til, at barnet skal sove og lyset skal dæmpes. Der følger en fjernbetjening med lampen, med fire funktioner. Lysdæmper: Lyset bliver langsomt dæmpet, så det ikke er til gene for barnets søvn. Timer: Ønsker man ikke at lampen er tændt hele natten, sættes timeren og efter 1 time slukker lyset. Fjernebetjeningen er let anvendelig for voksne som børn, da knapperne er med motiver af de forskellige funktioner og farver.

Aloka natlamper i skønne farver

Ud over de funktioner, har lampen et lækkert design med bløde kurver, der gør det pænt for øjet at se på. Den giver en masse skønne farver på dit barns værelse og kan virke opmuntrende i den kolde og mørke tid. Om sommeren kan lyset give stemning for en rigtig skøn pyjamas fest for børnene 😀

Så lad lampens farver sætte gang i dit barns fantasi: Giv datterens indre prinsesse mulighed for at glimre i lampens lys, eller sønnen kan bringe hans indre ridder frem og lege at han er inde i en mørk hule, for at fange en drage og det røde lys er skæret fra dragens ild.

Når alt kommer til alt, vil dit barn elske denne lampe på sit værelse.

Del dette indlæg

Skriv et svar